probeer3

Schoonheidsbehandelingen

Wilt u ook een mooie verzorgde huid? Ik werk met de bekende merken Webecos, Janssen, Lakshmi en Lookx scincare. De producten zijn hypo allergeen en dierproefvrij. Alle behandelingen beginnen standaard met een huidanalyse. Dit doen wij om de behandeling zo goed mogelijk bij uw huid en  levenswijze te kunnen laten aansluiten.

Kennismaking behandeling

Dit is een behandeling van +/- 45 minuten waarbij u kennis kunt maken met onze salon en producten. We beginnen met een huidanalyse om te kijken welke type producten het beste bij u passen. Daarna volgt een oppervlaktereiniging hierbij wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een cleansing milk. Daarna vind de dieptereiniging plaats terwijl u zich onder de vapozone bevind. Wij gebruiken hier vaak een peeling of lysing voor. Uw gezicht is nu volledig gereinigd en klaar voor een masker die speciaal is afgestemd op uw huidtype. Een behandeling wordt altijd afgesloten met een heerlijke verzorgende dag of nachtcrème.

Klassieke behandeling

De standaard behandeling duurt +/- 90 minuten en bestaat uit een huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging onder de vapozone doormiddel van een peeling of lysing. Het in model brengen van de wenkbrauwen. Verwijderen van onzuiverheden. Een uitgebreide gezicht, nek en decolleté massage. Een masker die speciaal op u is afgestemd en als laatste een heerlijke verzorgende dag of nachtcrème.Luxe behandeling

De luxe behandeling duurt +/- 100 minuten en bestaat uit de standaard behandeling uitgebreid met een op uw aangepaste ampul en een masker.

Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen. Uw huid wordt een soort van vacuüm gezogen waardoor de doorbloeding van de huid beter wordt. Microdermobrasie is voor bijna iedere huid geschikt. Het wordt vaak gebruikt bij rimpels, onzuivere huiden, huidveroudering, pigmentvlekjes, littekens, zonneschade, rokershuid, poriën, futloze huid en ook voor striae is het echt een uitkomst. Voor een optimale werking zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Een behandeling bestaat uit een reiniging, microdermobrasie, masker en als afsluiting een heerlijk verzorgende dag of nachtcrème. Na de behandeling mag u 48 uur niet in de zon. Wilt u graag weten wat het precies inhoud? U kunt altijd langskomen voor meer informatie. Bij een kuur van 5 behandelingen krijgt u de 6e gratis!Micro needling behandeling

Bij micro needling wordt gebruik gemaakt van een roller met zo'n 200 kleine naaldjes. Per persoon wordt er gekeken welke lengte naaldjes er gebruikt kan worden. De roller is dan ook alleen voor uw gebruik en komt in uw eigen klantenmap. Door middel van de naaldjes kan de huid in de diepte behandeld worden. De naaldjes maken minuscule kleine gaatjes. De huid raakt daardoor licht beschadigt. Op moment dat de huid gaat herstellen maakt deze groeifactoren aan die ervoor zorgen dat er collageen en bindweefsel in de huid wordt aangemaakt. Hierdoor wordt uw huid egaler, soepeler en sterker.  Deze behandeling heeft effect op (acne) littekens, grove poriën en huidstructuur, zwangerschapsmasker, rimpels, cellulitis, striae en een door zon beschadigde huid. Na de behandeling mag u 48 uur niet in de zon. De behandeling geeft het beste resultaat bij meerdere behandelingen en kan ook in kuurvorm in combiuatie met microdermabrasie of fruitzuur. 

Visagie

U kunt ook bij ons terecht voor prachtige visagie. Gaat u trouwen en wilt u er graag prachtig uit zien. Wij passen de visagie helemaal aan naar wens en werken met hypo allergenen producten. Ook kunt u ervoor kiezen om de visagie te combineren met een gezichtbehandeling of wimperextentions. Ook kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor avond visagie.

                        

Wimperlifting

Altijd al een prachtige krul in uw eigen wimpers willen hebben? Een wimperpermanent blijft minimaal 6 weken goed zitten. Zo hoeft u nooit meer de wimperkrultang te gebruiken. U krijgt een mooie open blik. U maakt het helemaal af door de wimpers te verven.

Massage

Wilt u een heerlijke hotstone massage of weer eens een andere ervaring op doen met een ontspanningsmassage. Bij een ontspanningsmassage gebruik ik diverse technieken zoals o.a. siatsu en bindweefsel. De hotstone massage gaat meer om de rug en schouders. Ook geven wij ontspannings massages voor het hele lichaam en speciale zwangerschap massages. Even een heerlijk ontspan moment.
 

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop