Home       Agenda      Prijslijst      Behandelingen       Merken       Webshop       Gastenboek       Cursussen      Contact

dōTERRA

 
 
Ik ben Wellness Advocate voor het merk dōTERRA. Dit een prachtige merk met 100% etherische oliën.Wat ik zelf zo mooi vind aan  de oliën is dat ze overal van over de hele wereld vandaan komen. De grondstoffen zijn voor een eerlijke prijs verkregen bij de boeren en ze helpen hen ook om te groeien en hierdoor een betere economie in die landen te creëren. De oliën zijn 100% natuurlijk waardoor een aantal oliën op ook intern voor het lichaam gebruikt mogen worden mits je natuurlijk enige achtergrond hebt met de oliën. De meeste oliën worden aromatisch of topisch gebruikt. Wist je dat door het gebruik van etherische oliën je je lichaam kan ondersteunen voor een gezondere leefstijl? Je kan gezondheidsklachten op een natuurlijke wijze oplossen en verbeteren. Een aantal voorbeelden zijn bv. slecht slapen, maagklachten, pijnklachten en benauwdheid. Door de juiste oliën te gebruiken kan je zorgen dat deze klachten sterk verminderen en soms zelfs helemaal verdwijnen. Je hebt maar 1 lichaam dus zorg er goed voor. 

Ben jij ook klaar voor een gezondere leefstijl? Wil jij ook kennis maken met de oliën en meer weten over dōTERRA? Vraag dan een gratis workshop aan! Klik ook even op deze link voor mijn dōTERRA account:
https://mydoterra.com/aimysbeautysalon/#/

Wist u dat u de oliën op twee manieren aan kan schaffen? De eerste manier is via mij. Dan betaald u de verkoopprijs. De tweede manier is met een account tegen groothandels prijzen. 
De voordelen van een account zijn:
- Gratis lidmaatschap bij aankoop van een kit
- Bespaar 25% op alle toekomstige bestellingen
- Regelmatige promoties voor producten met korting
- Toegang tot een puntensysteem voor gratis producten
- Je bent slechts verplicht om 1 product per jaar aan te schaffen om 25% korting te behouden
- Toegang tot onze VIP Facebook-ondersteuningsgroep
- Wekelijks live en opgenomen educatieve video's over etherische olie
- Whatsapp-ondersteuning bij eventuele olievragen.