Home       Agenda      Prijslijst      Behandelingen       Merken       Webshop       Gastenboek       Cursussen      Contact

Kalahari Skincare treatments

Basic treatment ( elk huidtype )

Huidanalyse, reiniging, enzym buff, toner, Honeybush, moisturiser

Honeybush treatment ( elk huidtype )
Huidanalyse, reiniging, enzym buff, toner, onzuiverheden verwijderen, massage, Honeybush mask, moisturiser

Lipid Rich treatment ( droge gevoelige huid )
Huidanalyse, reiniging, enzym buff, toner, onzuiverheden verwijderen, massage met butter, Honeybush mask,
moisturiser, facial mist

Vitagel treatment ( verjongend en voedend )
Huidanalyse, reiniging, enzym buff, toner, onzuiverheden verwijderen,massage met heerlijke geurbeleving,
warme Honeybush mask, pyto gel treatment, moisturiser, facial mist

Phytic clay treatment ( pigmentatie en onzuivere huid )
Huidanalyse, reiniging, enzym buff, toner, onzuiverheden verwijderen, massage met heerlijke geurbeleving,
Phytic clay mask, pyto gel treatment, moisturiser, facial mist

PEC treatment ( anti-aging, exfoliatie en grove porien )
Huidanalyse, reiniging, enzym buff, toner, Phyto enzym compound, Phyto mask, massage met heerlijke
geurbeleving, pyto gel treatment, moisturiser, facial mist

Vitamine C treatment ( verhelderend, verstrakkend, vermindert roodheid )
Huidanalyse, reiniging, enzym buff, toner, onzuiverheden verwijderen, pure vitamine C, massage met heerlijke
geurbeleving, masker passend bij de huid, pyto gel treatment, moisturiser, facial mist

Vitamine C eye treatment 
Reiniging huid rondom de ogen, anti puffiness eye serum, pure vitamine C, oog masker, oog crème 


                      

                                             
 Microdermabrasie Behandeling

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen. Uw huid wordt een soort van vacuüm gezogen waardoor de doorbloeding van de huid beter wordt. Microdermobrasie is voor bijna iedere huid geschikt. Het wordt vaak gebruikt bij rimpels, onzuivere huiden, huidveroudering, pigmentvlekjes, littekens, zonneschade, rokershuid, poriën, futloze huid en ook voor striae is het echt een uitkomst. Voor een optimale werking zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Een behandeling bestaat uit een reiniging, microdermobrasie, masker en als afsluiting een heerlijk verzorgende dag of nachtcrème. Na de behandeling mag u 48 uur niet in de zon.

                                                                                    

Microneedling behandeling

Bij micro needling wordt gebruik gemaakt van een roller met zo'n 200 kleine naaldjes. Per persoon wordt er gekeken welke lengte naaldjes er gebruikt kan worden. De roller is dan ook alleen voor uw gebruik en komt in uw eigen klantenmap. Door middel van de naaldjes kan de huid in de diepte behandeld worden. De naaldjes maken minuscule kleine gaatjes. De huid raakt daardoor licht beschadigt. Op moment dat de huid gaat herstellen maakt deze groeifactoren aan die ervoor zorgen dat er collageen en bindweefsel in de huid wordt aangemaakt. Hierdoor wordt uw huid egaler, soepeler en sterker.  Deze behandeling heeft effect op (acne) littekens, grove poriën en huidstructuur, zwangerschapsmasker, rimpels, cellulitis, striae en een door zon beschadigde huid. Na de behandeling mag u 48 uur niet in de zon. De behandeling geeft het beste resultaat bij meerdere behandelingen en kan ook in kuurvorm in combiuatie met microdermabrasie of fruitzuur. 


Visagie

U kunt ook bij ons terecht voor prachtige visagie. Gaat u trouwen en wilt u er graag prachtig uit zien. Wij passen de visagie helemaal aan naar wens en werken met hypo allergenen producten. Ook kunt u ervoor kiezen om de visagie te combineren met een gezichtbehandeling.


Lashlift

Altijd al een prachtige krul in uw eigen wimpers willen hebben? Een lashlift blijft minimaal 6 weken goed zitten. Zo hoeft u nooit meer de wimperkrultang te gebruiken. U krijgt een mooie open blik. U maakt het helemaal af door de wimpers te verven.


Kalahari Body treatments

Wilt u een heerlijke hotstone massage of weer eens een andere ervaring op doen met een ontspanningsmassage. Bij een ontspanningsmassage gebruik ik diverse technieken zoals o.a. siatsu en bindweefsel. De hotstone massage gaat meer om de rug en schouders. Ook geven wij ontspannings massages voor het hele lichaam en speciale zwangerschap massages. Even een heerlijk ontspan moment. Met de massages wordt er gebruik gemaakt van de producten van Kalahari met een unieke wellness geurbeleving.