Kinderfeestje
Kinderfeestje v.a € 7,50 p.p

Op zoek naar een leuk kinderfeestje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een nagelfeestje. Wij komen met heel veel lakjes, glittertjes en stickers naar u toe om te zorgen dat uw kind een feestje krijgt om nooit meer te vergeten. Ieder kind krijgt een eigen nagelwiel om alles uit te proberen. Wij gaan uitleggen hoe de nagels verzorgt moeten worden en hoe ze het beste kunnen vijlen. Wij gaan ze leren lakken en verschillende techniekjes laten zien die ze makkelijk bij zichzelf kunnen doen. Als laatste krijgt de jarige job een kleinigheidje en iedereen krijgt een echt nageldiploma.
Het feestje duurt ongeveer 1,5 uur. Natuurlijk kunt u het feestje ook uitbreiden met glittertattoos of een totale beautyparty met gezichtsmaskertjes en een presentje voor alle kinderen. Voor een totale beauty party betaald u €15,- per kind. Vanaf 5 kinderen kom ik bij u thuis. 

Lady’s night v.a € 7,50 p.p.

Heerlijke verwenavond met uw vriendinnen. Verschillende mogelijkheden: tenenparty, manicure, pedicure, lakken enz. (minimaal 4 personen) Kortom even een gezellig verwenmoment met uw vriendinnen. De gastvrouw krijgt een leuk presentje afgestemt op de party.

Meer informatie over een party? Stuur een e-mail of bel.