KalahariIk neem u graag mee op mijn reis van ontdekkingen van de Kalahari producten. De zoektocht naar een uniek merk die voldoet aan al uw wensen en mijn verwachtingen. Kalahari werd opgericht na vele jaren toegewijd onderzoek door een team van deskundigen waaronder botanici en wetenschappers. Afrika heeft een groot aantal inheemse planten die krachtige geconcentreerde plantenextracten, Fyto Componenten en Plantaardige oliën bevatten. Iets wat de bevolking van Afrika al jaren wist en gebruikte kunnen wij nu als salon ook aan klanten laten ervaren.

                                                            

Carina Franck is de oprichtster van Kalahari Lifestyle International. Zij is opgegroeid op een boerderij in Afrika. Door haar nieuwsgierige aard ontdekte zij van veel van de oude geheimen van de natuurlijke gezondheid en welzijn die generaties lang verborgen lagen in de woestijn. Ze ontwikkelde een diepe verbinding met de lokale Khoi San families. Kalahari's assortiment is meer dan alleen een innovatieve natuurlijke behandeling; Het is een ervaring van Afrika zelf. De kleuren van de aarde, de ruwe texturen en de zeldzame geuren komen allemaal terug in de producten. De Kalahari Lifestyle ervaring is een intieme reis die de oude geheimen van Afrika in contact brengt met de gebruiker door middel van aanraking, geluid, geur en visuele interactie. Elke behandeling is specifiek aangepast om te voldoen aan uw wensen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke geoogste botanische ingrediënten. Waardoor elke behandeling een ultieme en natuurlijke ervaring is die perfect aansluit op uw huid. 

                                                      

• Onze producten zijn natuurlijk
• Onze producten worden niet getest op dieren
• De meeste van onze verpakkingen is recyclebaar en herbruikbaar
• Kalahari producten bevatten geen : parabenen, sulfaten, derivaten, isopropyleen Glycol, Formaldehyde of minerale oliën.
• Kalahari is milieu bewust
• Kalahari ondersteunt het Food program.
• Kalahari ondersteunt educatie en banen behoud.

Uw producten voor thuis kunt u in de salon aanschaffen. Waarom alleen in de salon? Wij geven u graag gratis huidadvies zodat we samen de beste productlijn voor uw huid samen kunnen stellen.