probeer3

Pedicure

Een pedicurebehandeling begint altijd met een heerlijk voetenbadje. Vervolgens worden de teennagels geknipt en de nagelriemen verzorgd. Ik kijk uw voeten na op eelt en dergelijke en verwijderen deze. Ook geef ik u advies hoe u het beste uw voeten kan verzorgen. Wilt u van uw schimmel of kalknagels af? Dan bent u bij Aimys Beautysalon aan het juiste adres. Ik geef u advies in hoe u deze kunt behandelen. Helaas duurt het altijd wel even voordat u er echt vanaf bent. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk verzorgende crème.Als extra optie kunt u kiezen voor een heerlijke groene zeeklei masker met de geur van lavendel en sinasappel. De lavendel heeft een rustgevende werking en de sinasappel versterkt de ontgiftende werking. Ook gebruiken wij een heerlijke scrub van Lomasi deze is er in meerdere geuren. Als voorbeeld zal ik hier de geur mango coconut nemen. De geur mango coconut zorgt voor een tropische ervaring. Mango kalmeert de droge schilferige huid. Het bied bescherming teven UV- straling en stimuleert het aanmaken van nieuwe huidcellen. U kunt natuurlijk ook nog als extra optie kiezen voor een heerlijke voetenmassage van 30 minuten.

         

Speciaal voor mensen met kloven of psoriasis werken wij ook met een masker en scrub in 1 van Spa Ritual. Hierin is avocado olie verwerkt en heeft een ontstekingsremmende werking en beschermd de huid.

Gel/Gellak

Wist u dat u ook gel of gellak op uw teennagels kunt doen? Het leuke is dat dit extra lang blijft zitten en u er dan zeker 6 weken plezier van heeft.


                                                       

                               

                                                         
 

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop