Home      Webshop       Agenda      Prijslijst      Behandelingen       Merken       Lifestylecoach      Gastenboek      Contact

Nagels

 
 
Helaas nemen wij tijdelijk geen nieuwe klanten voor nagels aan!

Ook uw handen als visitekaartje? Kom dan naar Aimys Beautysalon. Ik werk o.a. met Anthonishing, Lilly Nails en BCL Spa. Hygiene staat in de salon voorop. Iedere klant krijgt dan ook zijn eigen set vijlen die na iedere behandeling wordt gedesinfecteert en opgeborgen in uw eigen mapje waar ook uw klantenkaart in zit. 

Gelnagels

Allereerst bespreek ik met u uw wensen. Daarna desinfecteer ik de handen en nagels. En beginnen wij met de voorbereidingen voor het aanbrengen van het product en of verlenging doormiddel van sjablonen of tips. Afhankelijk van de nagels en de wensen wordt er gekozen voor een product.

Gelpolish

Gelpolish is een nagellak die uithardt onder de UV lamp. Gelpolish blijft ongeveer 2 tot 4 weken mooi. U krijgt de gelpolish er weer af door te weken in aceton. Ook kunt u natuurlijk bij ons langs komen en dan wordt het laagje er voorzichtig afgevijld of we wikkelen uw nagels in wraps met acceton en brengen een verzorgende lak aan. Gelpolish is mogelijk op de eigen nagels, maar ook op een verlenging met gel of acryl.Manicure

De handen en nagels worden gedesinfecteerd. Uw handen kunnen heerlijk even ontspannen in een manicurebowl. Daarna worden de nagelriemen verzorgd en de nagels in de gewenste vorm gevijld. Eventuele eelt plekjes worden verwijdert. Uw nagels worden netjes verzorgt. Als extra optie kunt u kiezen voor een paraffine bad of een heerlijke handmassage van +/- 20 minuten.

Alle behandelingen worden afgesloten met een nagelriemolie en een verzorgende handcrème die licht ingemasseerd wordt.

Nagelbijtarragement € 180,-

Altijd al mooie nagels willen hebben, maar komt u niet van het nagelbijten af? De oplossing een nagelbijtarrangement. Welliswaar vergt het enig doorzettingsvermogen, maar u wilt uiteindelijk toch ook uw nagels als visitekaartje?

Afspraak 1 (week 1)
Je nagels worden gecontroleerd en op basis van de nagels word gekozen voor gel of acryl. Er word een set op gezet. De nagels worden kort gehouden. Ook krijgt u een flesje nagelriemolie mee naar huis. 
Afspraak 2 (week 2)
Tijd voor een controle. We bespreken hoe het gaat en de nagels worden gecontroleerd. 
Afspraak 3 (week 3)
Deze week gaan we de nagels opvullen.
Afspraak 4 (week 5)
2 weken na de eerste nabehandeling gaan we de nagels weer opvullen. 
Afspraak 5 (week 7)
2 weken na de tweede nabehandeling gaan we de nagels weer opvullen. 
Afspraak 6 ( week 10)
Deze afspraak gaan we de nagels nog een keer vullen. Uw eigen nagels worden nu steviger en langer.

Het arrangement kost € 200,- incl. een flesje nagelriemolie. Mocht er tussen de afspraken door problemen zijn met de nagels aarzel dan niet en bel.
 
Bruidsnagels v.a € 50,-
 
Bij dit arrangement krijgt u een gratis proefnagel. Er word een heel set nagels opgezet en 1 a 2 dagen voor de bruiloft word alles nog even gecontroleerd en bijgewerkt. Er is ook een samen gesteld arrangement mogelijk met bijvoorbeeld bruidsvisagie. Als de getuige, (schoon)moeder, bruidsmeisjes of de bruidegom ook mooie nagels willen kan dat natuurlijk ook.