TheraNaka
 
 

TheraNaka is een prachtig merk dat voortkomt uit de natuurlijke actieve plantenextracten van Afrika. Lisa Smith is de ontwikkelaar en oprichter van Theranaka. TheraNaka is in 2005 opgestart en inmiddels uitgegroeid tot exclusief merk voor hotels en spa’s in Zuid-Afrika. Lisa wilde een merk ontwikkelen die de essentie van Afrika vastlegt met mengsels van plantaardige energieën met traditionele Afrikaanse rituelen te combineren om klanten een werkelijk unieke ervaring en genezende werking te geven, het bereiken van de ultieme balans tussen geest, lichaam en ziel. Met het ontwikkelen van de producten wilde Lisa ook gemeenschappen helpen die minder bedeeld zijn.

Er zijn zoveel geneeskrachtige planten die mensen al vele jaren gebruiken voor zowel huid als gezondheid voordelen. De oorspronkelijke bewoners van Afrika leefden in harmonie met de natuur en dat is de wijsheid van deze traditionele genezers, dit inspireerde Lisa verder om deze exotische geuren en kruiden met bekende genezende eigenschappen te gebruiken om een huid en lichaamsverzorging te creëren dat de verborgen schatten van de natuur vastlegt.

Het succes van TheraNaka gaat verder dan de grenzen van Zuid-Afrika en is beschikbaar in Namibië, Mozambique, Ethiopië, Kenia en de Malediven. Lisa's geloof in Ubuntu zorgde voor een diepe toewijding om ervoor te zorgen dat TheraNaka, de sleutel is tot het ervaren van de schoonheid van Afrika te delen.

                                             Waarom TheraNaka?

We gebruiken alleen de beste natuurlijke ingrediënten die beschikbaar zijn uit de natuur met respect voor het ecosysteem. We zijn niet alleen bezorgd over jouw welzijn, maar we zetten ons ook in voor het welzijn van onze planeet. Om deze reden zorgen we ervoor dat we hernieuwbare inheemse soorten en duurzame oogstmethoden gebruiken.