Home      Webshop       Agenda      Prijslijst      Behandelingen       Merken       Lifestylecoach      Gastenboek      Contact
 
 
Kalahari Skincare treatments

Alle treatments bestaan uit een huidanalyse. Hierbij bespreken we samen uw wensen om het gewenste resultaat te behalen. 

Basic treatment 

Wil je ook graag kennismaken met de fijne producten van Kalahari? Of als je graag een korte basis behandeling wil. 

Tweenager treatment 
Heb jij ook een "puber" met een onrustige huid? Of wil jij jouw dochter/zoon ook een gezichtsbehandeling laten ervaren?  Tijdens de behandeling bespreken we hoe ze thuis het beste hun huid kunnen verzorgen. 

Hydrating honeybush treatment 
De hydrating honeybush treatment is geschikt voor alle huidtypes. Deze behandeling voed en hydrateert de huid. De huid wordt grondig gereinigd en verzorgt.  Onzuiverheden worden verwijdert en we eindigen met een heerlijk zenmoment tijdens de massage van gezicht en decolleté.  Als afsluiter de honeybush clay mask. 

Lipid Rich treatment 
De Lipid rich treatment is geschikt voor een vochtarme huid. WIl jij de huid weer in balans brengen en herstellen? Geen droge en gevoelige plekken meer? Een ultra-hydraterende behandeling waarbij we het gezicht en decolleté masseren met een basis van afrikaanse shea butter. 

Revitalising Vita-gel treatment 
De vita-gel treatment is geschikt als de-age treatment. Door de Alpha hydroxyzuren en peptiden krijgt je huid een oppepper en een zichtbaar stralende frisse jongere uitstraling. 

Phytic clay treatment 
De Phytic clay treatment is geschikt voor een huid met onzuiverheden, ontstekingen en hyperpigmentatie. De fytinezuur en amandelzuur werken tot diep in de huid door waardoor je na de treatment meteen zichtbaar een rustige huid hebt. 

PEC treatment 
De PEC treatment is geschikt voor acne, de-aging en hyperpigmentatie. De huid wordt diep gereinigd door glycolzuur en pompoen enzymen. Hierdoor verkleinen  poriën en wordt de huid steviger. 

Activated charcoal treatment

Activated charcoal treatment is een detox treatment. Deze behandeling is geschikt voor de meeste huidtypes en heeft een diep zuiverende werking door de actieve kool die in dit product is verwerkt. Verfijnt de porien, vermindert onzuiverheden en heeft daarnaast ook nog een de-age effect. Deze treatment geeft jouw huid zijn glow weer terug. 

Vitamine C treatment 
De vitamin C treatment is geschikt voor de-aging. Doormiddel van pure vitamine C krijgt de huid een boost en verbetert de aanmaak van collageen en wordt de huid steviger. Je ziet zichtbaar vermindering in fijne lijntjes en rimpels. Een stralende en verjongde huid. 

Vitamine C eye treatment
De vitamin C eye treatment is geschikt voor de oogzones die wat extra aandacht verdienen. Verminder de fijne lijntjes en kraaienpootjes. Zichtbaar een minder vermoeide blik. 

Peeling treatment
De kalahari peeling treatment is geschikt voor hyperpigmentatie, onzuiverheden en de-aging. Een Kalahari peeling treatment is alleen mogelijk indien je al eerder kennis hebt gemaakt de producten en behandelingen van Kalahari. In overleg besluiten welke peeling het beste bij de huid past. Denk hierbij een retinol of een chemical peel. 


Om het mooiste resultaat te behalen met de behandelingen is het belangrijk om thuis de juiste producten te gebruiken. Microdermabrasie Behandeling

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen. Uw huid wordt een soort van vacuüm gezogen waardoor de doorbloeding van de huid beter wordt. Microdermobrasie is voor bijna iedere huid geschikt. Het wordt vaak gebruikt bij rimpels, onzuivere huiden, huidveroudering, pigmentvlekjes, littekens, zonneschade, rokershuid, poriën, futloze huid en ook voor striae is het echt een uitkomst. Voor een optimale werking zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Een behandeling bestaat uit een reiniging, microdermobrasie, masker en als afsluiting een heerlijk verzorgende dag of nachtcrème. Na de behandeling mag u 48 uur niet in de zon.Microneedling behandeling

Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van een roller met zo'n 200 kleine naaldjes. Per persoon wordt er gekeken welke lengte naaldjes er gebruikt kan worden. De roller is dan ook alleen voor uw gebruik en komt in uw eigen klantenmap. Door middel van de naaldjes kan de huid in de diepte behandeld worden. De naaldjes maken minuscule kleine gaatjes. De huid raakt daardoor licht beschadigt. Op moment dat de huid gaat herstellen maakt deze groeifactoren aan die ervoor zorgen dat er collageen en bindweefsel in de huid wordt aangemaakt. Hierdoor wordt uw huid egaler, soepeler en sterker. Deze behandeling heeft effect op (acne) littekens, grove poriën en huidstructuur, zwangerschapsmasker, rimpels, cellulitis, striae en een door zon beschadigde huid. Na de behandeling mag u 48 uur niet in de zon. De behandeling geeft het beste resultaat bij meerdere behandelingen en kan ook in kuurvorm in combiuatie met microdermabrasie of fruitzuur.


Peelings

In de salon kunt u terecht voor diverse peelings. Een peeling geeft het mooiste resultaat door deze in kuurvorm toe te passen. In de salon kijken we samen wat u met uw huid wil bereiken en welke peeling het beste bij u past. Een peelingkuur is het beste in de winterperiode. Welke peelings gebruiken wij in de salon en wat zijn de voordelen?

- Retinol peeling: Retinol vernieuwd de huid en remt pigmentcellen af. Retinol is zeer geschikt voor een huid met pigmentatie, zonschade of een rokershuid. Retinol verlicht littekens en pakt fijne lijntjes aan. 
- AHA+ chemical peel: Deze peeling geeft een boost aan de verjonging van de huid en versnelt oppervlakkige exfolatie door door het stimuleren van de celdeling. Deze peeling wordt ook ingezet bij actieve acne en een onzuivere huid. 
- d-age 5 : Dit is een medium chemical peel die effectief cel mitose stimuleert en verfijnt zichtbaar de textuur van de huid. Deze peeling vermindert fijne lijntjes, rimpels, grove poriën en egaliseert de huidteint. 


Visagie

U kunt ook bij ons terecht voor prachtige visagie. Gaat u trouwen en wilt u er graag prachtig uit zien. Wij passen de visagie helemaal aan naar wens en werken met hypo allergenen producten. Ook kunt u ervoor kiezen om de visagie te combineren met een gezichtbehandeling.


Lashlift

Altijd al een prachtige krul in uw eigen wimpers willen hebben? Een lashlift blijft minimaal 6 weken goed zitten. Zo hoeft u nooit meer de wimperkrultang te gebruiken. U krijgt een mooie open blik. U maakt het helemaal af door de wimpers te verven.


Kalahari Body treatments

Wilt u een heerlijke hotstone massage of weer eens een andere ervaring op doen met een ontspanningsmassage. Bij een ontspanningsmassage gebruik ik diverse technieken zoals o.a. siatsu en bindweefsel. De hotstone massage gaat meer om de rug en schouders. Ook geven wij ontspannings massages voor het hele lichaam en speciale zwangerschap massages. Even een heerlijk ontspan moment. Met de massages wordt er gebruik gemaakt van de producten van Kalahari met een unieke wellness geurbeleving.