Home       Agenda      Prijslijst      Behandelingen       Merken       Webshop       Gastenboek       Cursussen      Contact

Een pedicurebehandeling begint altijd met een heerlijk voetenbadje. Vervolgens worden de teennagels geknipt en de nagelriemen verzorgd. Ik kijk uw voeten na op eelt, likdoorns en dergelijke en verwijder deze. Ook geef ik u advies hoe u het beste uw voeten kan verzorgen. Wilt u van uw schimmel of kalknagels af? Dan bent u bij Aimys Beautysalon aan het juiste adres. Ik geef u advies in hoe u deze kunt behandelen. Er wordt hiervoor een speciale blend gebruikt van etherische oliën die ook bij het kopje dōTERRA terug te vinden is. Helaas duurt het altijd wel even voordat u er echt vanaf bent. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk verzorgende crème.

Als extra optie kunt u kiezen voor een heerlijk masker van het merk Kalahari of BCL spa. Deze maskers en scrubs zijn 100% natuurlijk. Uw huid word gehydrateerd door de voedingsstoffen uit de natuur. Een voorbeel is het masker van BCL spa met mango en manderijn. Dit heeft niet alleen een heerlijke geur, maar ook een ontstekingsremmende werking. Waardoor het goed te gebruiken is bij mensen met o.a. psoriasis en eczeem.  Wist u dat u ook gelpolish op uw teennagels kunt doen? Dit blijft zeker 6 weken mooi.